NEMEF Meerpuntsluitingen

NEMEF Meerpuntsluitingen worden voornamelijk toegepast in houten kozijnen. Deze Meerpuntssluitingen zijn in verschillende maatvoeringen verkrijgbaar. Door deze verschillende maatvoeringen kan bijna voor ieder type houten deur een geschikte meerpuntsluiting worden gevonden.

NEMEF Meerpuntsluitingen Cilinderbediend

NEMEF Meerpuntsluitingen Cilinderbediend

NEMEF Meerpuntsluitingen Cilinderbediend

Een Cilinderbediende Meerpuntssluiting wordt voornamelijk toegepast bij voordeuren. De Cilinderbediening is nodig wanneer een vaste knop gemonteerd is. Het ver- en ontgrendelen van Cilinderbediende Meerpuntssluitingen geschiedt middels tweetourige sleutelbediening. Cilinderbediende Meerpuntssluitingen worden ook omschreven als Sleutelbediende Meerpuntssluitingen. NEMEF Meerpuntsluitingen Cilinderbediend kunnen worden geleverd met Haakschoten, deze haakschoten haken zich vast in de sluitplaten van het kozijn.

 

NEMEF 4923 Meerpuntssluitingen

NEMEF 4923 Meerpuntssluitingen

NEMEF 4923 Meerpuntssluitingen

NEMEF 4923 Meerpuntssluitingen worden voornamelijk toegepast in houten voordeuren. Deze Meerpuntssluiting heeft 3 haakschoten, dit omdat ook het hoofdslot voorzien is van een haak. De haakschoten worden bediend door twee omwentelingen van de sleutel. De haken van de NEMEF 4923 Meerpunts-sluitingen trekken de deur waar nodig recht in het kozijn en zorgen voor een goede afdichting. Ook zorgen de naar boven draaiende haken ervoor dat de deur waar nodig kan zakken, maar niet uit de sluitplaten gelift kan worden. De voorplaten van deze NEMEF Meerpunts-sluitingen is afgerond zodat er geen vocht in de kop van de deur kan lopen.

Meer informatie over NEMEF 4923 Meerpuntssluitingen vindt u hier

NEMEF Meerpuntsluitingen Krukbediend

NEMEF Meerpuntsluitingen Krukbediend

NEMEF Meerpuntsluitingen Krukbediend

Een Krukbediende Meerpuntssluiting wordt voornamelijk toegepast bij achterdeuren. De Krukbediening kan worden toegepast wanneer een deurkruk aan beide zijdes gemonteerd is. Krukbediende Meerpuntssluitingen hebben de volgende drie standen:

1- Vergrendelen
2- Ruststand
3- Ontgrendelen/Blokkering met Sleutel

 

NEMEF Meerpuntsluitingen Krukbediend kunnen worden geleverd met Haakschoten. Hieronder vindt u de verschillende Krukbediende Meerpuntssluitingen.

NEMEF 4926 Meerpuntssluitingen

NEMEF 4926 Meerpuntssluitingen

NEMEF 4926 Meerpuntssluitingen

NEMEF 4926 Meerpuntssluitingen worden voornamelijk toegepast in houten achterdeuren. Deze Meerpuntssluiting heeft 3 haakschoten, dit omdat ook het hoofdslot voorzien is van een haak. De haakschoten worden bediend door twee omwentelingen van de sleutel. De haken van de NEMEF 4926 Meerpunts-sluitingen trekken de deur waar nodig recht in het kozijn en zorgen voor een goede afdichting. Ook zorgen de naar boven draaiende haken ervoor dat de deur waar nodig kan zakken, maar niet uit de sluitplaten gelift kan worden. De voorplaten van deze NEMEF Meerpunts-sluitingen is afgerond zodat er geen vocht in de kop van de deur kan lopen.

Meer informatie over NEMEF 4926 Meerpuntssluitingen vindt u hier