KFV RSG RS1500 Renovatie Meerpuntssluiting

KFV RSG RS1500 Renovatie MeerpuntssluitingDe KFV RSG RS1500 Renovatie Meerpuntssluiting kunt u toepassen wanneer u een bestaande meerpuntssluiting van een onbekend of niet verkrijgbaar merk wenst te vervangen die voorzien is van 2 haakschoten. De flexibiliteit met betrekking tot hoogte van sluitposities, type voorplaten, doornmaten en pc-afstanden maken dit een uniek en makkelijk toepasbaar product. Deze renovatiemeerpuntssluiting is eenvoudig zelf op maat te maken, waarbij u de 3 verschillende onderdelen makkelijk aan elkaar kan koppelen middels een tandheugelconstructie. Bij dit voorplaatgarnituur is een reparatieslot benodigd als hoofdslot, deze zijn in meerdere doornmaten en pc-afstanden verkrijgbaar. Deze Meerpuntssluiting is voorzien van het SKG** keurmerk.

KFV RSG RS1500 Renovatie Meerpuntssluiting

KoppelingHet KFV RSG RS1500 Voorplaatgarnituur wordt geleverd in 3 verschillende delen. Het middendeel zonder hoofdslot, het onderdeel met haakschoot en het bovendeel met haakschoot. Middels een tandheugelconstructie achter de voorplaat worden de onderdelen aangesloten op elkaar. Doordat de tandheugel redelijk plat is past deze bijna altijd in de bestaande groef waardoor deze niet aangepast hoeft te worden. Met een afdekplaatje wordt de koppeling netjes afgewerkt. Het voorplaatgarnituur is vervaardigd uit Roestvaststaal waardoor de voorplaat geen roest zal vertonen aan de bovenzijde van de deur. Andere fabrikanten van renovatie meerpuntssluitingen hebben verzinkte uitvoeringen. Door het blootliggende staal aan de bovenzijde zijn deze sneller onderhevig aan corrosie.

KFV RSG RS1500 Renovatie Meerpuntssluiting Maatvoering

Bij de RSG RS1500 kunt u de posities van het hoofdslot en haakschoten variabel instellen. Het onder- en bovendeel heeft een inkortbaar tandheugeldeel waardoor u deze zelf op de juiste maat kan afkorten. Ook het voorplaatdeel aan de boven en onderzijde is eenvoudig in te korten. Wanneer de krukhoogte op 1050mm zit is de minimale en maximale deurhoogte 1600-2500mm. Wanneer de krukhoogte minder is dan 1050mm dan kunnen nog kleinere deuren worden uitgevoerd met deze meerpuntssluiting.

VoorplaatgarnituurRS 1500

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanbod Sloterop

Artikelcode Type
3490807 KFV Voorplaatgarnituur RSG RS1500 F16 PC92 RVS SKG**
3490809 KFV Voorplaatgarnituur RSG RS1500 F20 PC92 RVS SKG**
3490821 KFV Voorplaatgarnituur RSG RS1500 F24 PC72 RVS SKG**