KFV AS8100 Meerpuntssluiting Cilinderbediend

KFV AS8100 Meerpuntssluiting CilinderbediendKFV AS8100 Meerpuntssluiting Cilinderbediend wordt toegepast in verschillende kozijnen. Dit type wordt echter voornamelijk toegepast bij kunststof kozijnen, door de speciale rolnokken grijpt de meerpuntssluiting in de sluitplaten. Hieronder vindt u de maatvoeringen en eigenschappen van de KFV AS8100 serie.

KFV AS8100 Meerpuntssluitingen hebben onder en boven meerdere rolnokken, deze rolnokken worden bediend door twee omwentelingen van de sleutel. Omdat deze Meerpuntssluiting Cilinderbediend is kan er aan de buitenzijde een vaste knop worden gemonteerd wat de meerpuntssluiting geschikt maakt voor voordeuren.

De AS8100 Meerpuntssluiting kenmerkt zich door een zeer lichtlopende en onderhoudsarme werking. Deze comfort veiligheidsnokken schuiven omhoog en haken zich achter de sluitplaat wat voor een hoge mate van inbraakwerendheid en dichting zorgt.

De bovenzijde van de voorplaten kunnen afgekort worden zodat de meerpuntssluiting geschikt is voor uw deurhoogte. Let hierbij wel op een minimale en maximale deurhoogte.

De nieuwe generatie Meerpuntssluitingen van KFV zijn ontwikkeld volgens een universele rastermaat waardoor verschillende types uitwisselbaar zijn.

 

KFV AS8100 Meerpuntssluiting Cilinderbediend Maatoverzicht

Per type meerpuntssluiting zijn er zeer veel verschillende uitvoeringen mogelijk. Hieronder vindt u de verschillende uitvoeringen die beschikbaar zijn voor het type AS8100.

Afmetingen Voorplaat

Het type AS8100 wordt geleverd met verschillende type voorplaten, deze voorplaten kunnen plat zijn of in een U-vorm (allen met verschillende afmetingen mogelijk).

AS8100-Voorplaten

Doornmaten

DoornmaatHet type AS8100 wordt geleverd met verschillende type doornmaten. De doornmaat is de afstand tussen de voorkant van de voorplaat tot het hart van het krukgat/cilindergat. De linker afbeelding geeft aan hoe u de doornmaat kunt meten.

AS8100-Doornmaten

Hoogtematen

Het type AS8100 wordt geleverd in verschillende hoogtematen met wisselende haakschoot posities. Onderstaande aanduidingen kunt u nameten op basis van de bovenstaande afbeelding met letter kenmerk.

AS8100-Hoogte maten

Aanbod Sloterop

Het aanbod van Sloterop omvat niet alle types en mogelijkheden voor de KFV AS8100 Meerpuntssluiting Cilinderbediend, hieronder vindt u het assortiment met bijbehorend artikelnummer:

Artikelcode Type
3473267 AS8100-F16-Standaard DM35 PC92 2170x16mm SKG**