KFV Meerpuntsluitingen

KFV Meerpuntsluitingen worden veelvuldig toegepast in houten-, kunststof- en metalen kozijnen. Het zeer grote assortiment van KFV Meerpuntssluitingen zorgt ervoor dat er bijna altijd een geschikte meerpuntssluiting gevonden kan worden voor zeer diverse toepassingen.

KFV Meerpuntsluitingen Cilinderbediend

KFV Meerpuntsluitingen Cilinderbediend

KFV Meerpuntsluitingen Cilinderbediend

Een Cilinderbediende Meerpuntssluiting wordt voornamelijk toegepast bij voordeuren. De Cilinderbediening is nodig wanneer een vaste knop gemonteerd is. Het ver- en ontgrendelen van Cilinderbediende Meerpuntssluitingen geschiedt middels tweetourige sleutelbediening. Cilinderbediende Meerpuntssluitingen worden ook omschreven als Sleutelbediende Meerpuntssluitingen. KFV Meerpuntsluitingen Cilinderbediend kunnen worden geleverd met Penschoten, Haakschoten, Rolnokken of een combinatie van schoten. Hieronder vindt u de verschillende Cilinderbediende Meerpuntssluitingen.

KFV AS2300 Meerpuntssluitingen

KFV AS2300 Meerpuntssluitingen

KFV AS2300 Meerpuntssluitingen

De KFV AS2300 Meerpuntssluitingen worden toegepast in verschillende kozijnen. Dit type komt meer voor in oudere kozijnen dan in nieuwere types. Deze Meerpuntssluitingen hebben onder en boven penschoten, deze schoten worden bediend door twee omwentelingen van de sleutel. De KFV AS2300 Meerpuntssluitingen kenmerken zich door een hoge warmtewerend- en dichtheid. De ronde stalen pennen verhinderen het uitheffen van de deur en bemoeilijken inbraak-pogingen. De bovenzijde van de voorplaten kunnen afgekort worden zodat de meerpunts-sluiting geschikt is voor uw deurhoogte.

Meer informatie over KFV AS2300 Meerpuntssluitingen vindt u hier

KFV AS2500 Meerpuntssluitingen

KFV AS2500 Meerpuntssluitingen

KFV AS2500 Meerpuntssluitingen

De KFV AS2500 Meerpuntssluitingen worden voornamelijk toegepast in kunststof kozijnen. Deze Meerpunts-sluitingen hebben onder en boven haakschoten, deze schoten worden bediend door twee omwentelingen van de sleutel. De KFV AS2500 Meerpunts-sluitingen hebben zwenkhaken die het uit elkaar drukken van het kaderprofiel en deurvleugel voorkomen. De zwenkhaken verhinderen het uitheffen van de deur en bemoeilijken inbraak-pogingen. De bovenzijde van de voorplaten kunnen afgekort worden zodat de meerpuntssluiting geschikt is voor uw deurhoogte.

Meer informatie over KFV AS2500 Meerpuntssluitingen vindt u hier

KFV AS2502 Meerpuntssluitingen

KFV AS2502 Meerpuntssluitingen

KFV AS2502 Meerpuntssluitingen

De KFV AS2502 Meerpuntssluitingen worden voornamelijk toegepast in houten kozijnen. Deze Meerpuntssluitingen hebben onder en boven haakschoten, deze schoten worden bediend door twee omwentelingen van de sleutel. De KFV AS2502 Meerpuntssluitingen hebben zwenkhaken die het uit elkaar drukken van het kaderprofiel en deurvleugel voorkomen. De zwenkhaken verhinderen het uitheffen van de deur en bemoeilijken inbraak-pogingen. De bovenzijde van de voorplaten kunnen afgekort worden zodat de meerpuntssluiting geschikt is voor uw deurhoogte.

 

Meer informatie over KFV AS2502 Meerpuntssluitingen vindt u hier

KFV AS2750 Meerpuntssluitingen

KFV AS2750 Meerpuntssluitingen

KFV AS2750 Meerpuntssluitingen

De KFV AS2750 Meerpuntssluitingen worden voornamelijk toegepast in kunststof kozijnen. Deze Meerpunt-ssluitingen hebben onder en boven pen- en haakschoten, de penschoten sluiten automatisch als dagschoten en de haakschoten worden bediend door twee omwentelingen van de sleutel. De KFV AS2750 Meerpuntssluitingen hebben twee extra geveerde dagschoten/ penschoten welke de deur bij het dichttrekken al vergrendelen. De zwenkhaken zorgen voor optimale veiligheid. De bovenzijde van de voorplaten kunnen afgekort worden zodat de meerpuntssluiting geschikt is voor uw deurhoogte.

KFV AS8100 Meerpuntssluitingen

KFV AS8100 Meerpuntssluitingen

KFV AS8100 Meerpuntssluitingen

De KFV AS8100 Meerpuntssluitingen worden voornamelijk toegepast in kunststof kozijnen. Deze Meerpunts-sluitingen hebben onder en boven rolnokken, deze rolnokken worden bediend door twee omwentelingen van de sleutel. De KFV AS8100 Meerpunts-sluitingen hebben rolnokken die bijzonder lichtlopend zijn en onderhoudsarm. De paddestoelnokken hakken zich achter de sluitkom, wat de inbraakwerendheid verhoogd. De bovenzijde van de voorplaten kunnen afgekort worden zodat de meerpunts-sluiting geschikt is voor uw deurhoogte.

 

Meer informatie over KFV AS8100 Meerpuntssluitingen vindt u hier

KFV RSG RS1300 Renovatie Meerpuntssluitingen

KFV RSG RS1300 Renovatie Meerpuntssluiting

KFV RSG RS1300 Renovatie Meerpuntssluitingen

De KFV RSG RS1300 Renovatie Meerpuntssluiting kunt u toepassen wanneer u een meerpuntssluiting vervangt die voorzien is van 2 penschoten. De flexibiliteit met betrekking tot hoogte van sluitposities, type voorplaten, doornmaten en pc-afstanden maken dit een uniek en makkelijk toepasbaar product. Deze renovatiemeerpuntssluiting is eenvoudig zelf op maat te maken, waarbij u de 3 verschillende onderdelen makkelijk aan elkaar kan koppelen middels  tandheugels. Bij dit voorplaatgarnituur is een reparatieslot benodigd als hoofdslot, deze zijn in meerdere doornmaten en pc-afstanden verkrijgbaar.

 

Meer informatie over KFV RSG RS1300 Meerpuntssluitingen vindt u hier

KFV RSG RS1500 Renovatie Meerpuntssluitingen

KFV RSG RS1500 Renovatie Meerpuntssluiting

KFV RSG RS1500 Renovatie Meerpuntssluitingen

De KFV RSG RS1500 Renovatie Meerpuntssluiting kunt u toepassen wanneer u een meerpuntssluiting vervangt die voorzien is van 2 haakschoten. De flexibiliteit met betrekking tot hoogte van sluitposities, type voorplaten, doornmaten en pc-afstanden maken dit een uniek en makkelijk toepasbaar product. Deze renovatiemeerpuntssluiting is eenvoudig zelf op maat te maken, waarbij u de 3 verschillende onderdelen makkelijk aan elkaar kan koppelen middels  tandheugels. Bij dit voorplaatgarnituur is een reparatieslot benodigd als hoofdslot, deze zijn in meerdere doornmaten en pc-afstanden verkrijgbaar.

Meer informatie over KFV RSG RS1500 Meerpuntssluitingen vindt u hier

KFV RHS RS1000SL Reparatieslot

KFV RHS RS1000SL Reparatieslot

KFV RHS RS1000SL Reparatieslot

Het KFV RHS RS1000SL Reparatieslot is een los hoofdslot die u op uw huidige cilinderbediende KFV meerpuntssluiting kunt bevestigen. Het Reparatieslot sluit aan op de huidige achterliggende stangen welke de haakschoten, penschoten, blokschoten of rolnokken bedienen. Omdat de tandwieloverbrenging in het hoofdslot meestal het gene is wat defect raakt, hoeven andere onderdelen dan het hoofdslot vaak niet vervangen te worden. Door het vernieuwen van het hoofdslot hoeft de complete meerpuntssluiting niet meer vervangen worden.

 

Meer informatie over KFV RS1000SL Reparatiesloten vindt u hier

KFV Meerpuntsluitingen Krukbediend

KFV Meerpuntsluitingen Krukbediend

KFV Meerpuntsluitingen Krukbediend

Een Krukbediende Meerpuntssluiting wordt voornamelijk toegepast bij achterdeuren. De Krukbediening kan worden toegepast wanneer een deurkruk aan beide zijdes gemonteerd is. Krukbediende Meerpuntssluitingen hebben de volgende drie standen:

1- Vergrendelen
2- Ruststand
3- Ontgrendelen/Blokkering met Sleutel

 

KFV Meerpuntsluitingen Krukbediend kunnen worden geleverd met Penschoten, Haakschoten, Rolnokken of een combinatie van schoten. Hieronder vindt u de verschillende Krukbediende Meerpuntssluitingen.

KFV AS4100 Meerpuntssluitingen

KFV AS4100 Meerpuntssluitingen

KFV AS4100 Meerpuntssluitingen

De KFV AS4100 Meerpuntssluitingen worden voornamelijk toegepast in kunststof kozijnen. Deze Meerpunts-sluitingen hebben onder en boven rolnokken, deze rolnokken worden bediend door twee omwentelingen van de sleutel. De KFV AS4100 Meerpunts-sluitingen hebben rolnokken die bijzonder lichtlopend zijn en onderhoudsarm. De paddestoelnokken hakken zich achter de sluitkom, wat de inbraakwerendheid verhoogd. De bovenzijde van de voorplaten kunnen afgekort worden zodat de meerpunts-sluiting geschikt is voor uw deurhoogte.

 

Meer informatie over KFV AS4100 Meerpuntssluitingen vindt u hier

KFV AS4540XL Meerpuntssluitingen

KFV AS4540XL Meerpuntssluitingen

KFV AS4540XL Meerpuntssluitingen

De KFV AS4540XL Meerpuntssluitingen worden voornamelijk toegepast in kunststof kozijnen. Deze Meerpunts-sluitingen hebben onder en boven haakschoten, deze schoten worden bediend door twee omwentelingen van de sleutel. De KFV AS4540XL Meerpunts-sluitingen hebben zwenkhaken die het uit elkaar drukken van het kaderprofiel en deurvleugel voorkomen. De zwenkhaken verhinderen het uitheffen van de deur en bemoeilijken inbraak-pogingen. De bovenzijde van de voorplaten kunnen afgekort worden zodat de meerpunts-sluiting geschikt is voor uw deurhoogte. Met gedeelde krukstift is dit type ook geschikt als voordeurslot.

KFV AS4900 Meerpuntssluitingen

KFV AS4900 Meerpuntssluitingen

KFV AS4900 Meerpuntssluitingen

De KFV AS4900 Meerpuntssluitingen worden voornamelijk toegepast in houten kozijnen. Deze Meerpuntssluitingen hebben onder en boven haakschoten, deze schoten worden bediend door twee omwentelingen van de sleutel. De KFV AS4900 Meerpuntssluitingen hebben zwenkhaken die het uit elkaar drukken van het kaderprofiel en deurvleugel voorkomen. De zwenkhaken verhinderen het uitheffen van de deur en bemoeilijken inbraak-pogingen. De bovenzijde van de voorplaten kunnen afgekort worden zodat de meerpuntssluiting geschikt is voor uw deurhoogte.

 

Meer informatie over KFV AS4900 Meerpuntssluitingen vindt u hier