HMB Meerpuntsluitingen

HMB Meerpuntsluitingen zijn meerpuntssluitingen meer zeer verschillende eigenschappen voornamelijk geschikt voor toepassing in houten kozijnen. Het grote assortiment aan elektronische en mechanische Meerpuntssluiting zorgen bijna altijd voor een juiste oplossing voor uw vraagstuk.

HMB Meerpuntsluitingen Cilinderbediend

HMB Meerpuntsluitingen Cilinderbediend

HMB Meerpuntsluitingen Cilinderbediend

Een Cilinderbediende Meerpuntssluiting wordt voornamelijk toegepast bij voordeuren. De Cilinderbediening is nodig wanneer een vaste knop gemonteerd is. Het ver- en ontgrendelen van Cilinderbediende Meerpuntssluitingen geschiedt middels tweetourige sleutelbediening. Cilinderbediende Meerpuntssluitingen worden ook omschreven als Sleutelbediende Meerpuntssluitingen. HMB Meerpuntssluitingen Cilinderbediend kunnen worden geleverd met Haakschoten, deze haakschoten haken zich vast in de sluitplaten van het kozijn.

HMB Serie 001 Meerpuntssluitingen Cilinderbediend

HMB Serie 001 Meerpuntssluitingen

HMB Serie 001 Meerpuntssluitingen

500240-haakHMB Serie 001 Meerpunts-sluitingen worden door NEMEF geproduceerd en zijn daarom in kwaliteit vergelijkbaar. Deze meerpuntssluitingen zijn dan ook uitstekend te gebruiken bij houten voordeuren. Deze HMB meerpuntssluitingen hebben schuin lopende haken die kromme deuren iets recht kunnen trekken. De afgeronde voorplaten zorgen ervoor dat er geen vocht in de kop van de deur kan lopen.

HMB Serie 003 Meerpuntssluitingen Senioren

HMB Serie 003 Meerpuntssluitingen

HMB Serie 003 Meerpuntssluitingen

500242-HaakHMB Serie 003 Meerpunts-sluitingen worden door NEMEF geproduceerd en zijn daarom in kwaliteit vergelijkbaar. Deze meerpuntssluitingen zijn geschikt voor situaties met de cilinder boven de deurkruk. Dit maakt de Meerpuntssluiting zeer geschikt voor Senioren woningen. De afgeronde voorplaten zorgen ervoor dat er geen vocht in de kop van de deur kan lopen.

 

HMB Serie 004 Meerpuntssluitingen Cilinderbediend

HMB Serie 004 Meerpuntssluitingen

HMB Serie 004 Meerpuntssluitingen

500290-HaakHMB Serie 004 Meerpunts-sluitingen zijn uniek door de zeer ondiepe slotkasten en de sterke tandwiel verbinding. Deze meerpuntssluitingen zijn dan ook uitstekend te gebruiken bij houten voordeuren. Deze HMB meerpuntssluitingen hebben schuin lopende haken die kromme deuren iets recht kunnen trekken. De afgeronde voorplaten zorgen ervoor dat er geen vocht in de kop van de deur kan lopen.

 

HMB Serie 005 Meerpuntssluitingen Renovatie

HMB Serie 005 Meerpuntssluitingen

HMB Serie 005 Meerpuntssluitingen

500490-HaakHMB Serie 005 Meerpunts-sluitingen zijn uniek door de zeer ondiepe slotkasten en de sterke tandwiel verbinding. Deze meerpuntssluitingen zijn vooral geschikt voor renovatie toepassingen door de variabele positie van de slotkasten. Deze Cilinderbediende sloten zijn uitstekend te gebruiken bij houten voordeuren. Deze HMB meerpuntssluitingen hebben schuin lopende haken die kromme deuren iets recht kunnen trekken.

HMB Meerpuntsluitingen Krukbediend

HMB Meerpuntsluitingen Krukbediend

HMB Meerpuntsluitingen Krukbediend

Een Krukbediende Meerpuntssluiting wordt voornamelijk toegepast bij achterdeuren. De Krukbediening kan worden toegepast wanneer een deurkruk aan beide zijdes gemonteerd is. Krukbediende Meerpuntssluitingen hebben de volgende drie standen:

1- Vergrendelen
2- Ruststand
3- Ontgrendelen/Blokkering met Sleutel

HMB Meerpuntssluitingen Krukbediend kunnen worden geleverd met Haakschoten. Hieronder vindt u de verschillende Krukbediende Meerpuntssluitingen.

HMB Serie 002 Meerpuntssluitingen Krukbediend

HMB Serie 002 Meerpuntssluitingen

HMB Serie 002 Meerpuntssluitingen

500241-HaakHMB Serie 002 Meerpunts-sluitingen worden door NEMEF geproduceerd en zijn daarom in kwaliteit vergelijkbaar. Deze Krukbediende meerpuntssluitingen zijn dan ook uitstekend te gebruiken bij houten achterdeuren. Deze HMB meerpuntssluitingen hebben schuin lopende haken die kromme deuren iets recht kunnen trekken. De afgeronde voorplaten zorgen ervoor dat er geen vocht in de kop van de deur kan lopen.

HMB Meerpuntsluitingen Anti-Paniek

HMB Meerpuntssluitingen met Anti-Paniek functie worden toegepast in ruimtes die in nood altijd makkelijk verlaten kunnen worden. Wanneer het slot vergrendeld is kan met behulp van de deurkruk of duwbalk de Meerpuntssluiting gemakkelijk ontgrendeld worden.

HMB Serie 006 Meerpuntssluitingen Anti-Paniek

HMB Serie 006 Meerpuntssluitingen

HMB Serie 006 Meerpuntssluitingen

500293-HaakHMB Serie 006 Meerpunts-sluitingen zijn uniek door de zeer ondiepe slotkasten en de sterke tandwiel verbinding. Deze meerpuntssluitingen zijn geschikt voor anti-panieksituaties waarbij aan de buitenzijde van de deur een vaste knop gemonteerd wordt. Door de Paniekfunctie kan de ruimte altijd eenvoudig worden verlaten. De afgeronde voorplaten zorgen ervoor dat er geen vocht in de kop van de deur kan lopen.

HMB Meerpuntsluitingen Motorisch

HMB Meerpuntssluitingen met Motorische functie worden toegepast in ruimtes die automatisch d.m.v. elektronische aansturing vergrendeld moeten worden. Motorische Meerpuntssluitingen kunnen worden bediend met Vingerscan, Bluetooth, Paslezer, Cijfercodetableau, Afstandsbediening, Wandschakelaar of sleutel.

HMB Serie 008 Meerpuntssluitingen Motortronic

HMB Serie 008 Meerpuntssluitingen zijn uniek door de zeer ondiepe slotkasten en de sterke tandwiel verbinding. Deze Meerpuntssluitingen worden aangestuurd door een elektromotor. Deze elektromotor kan op verschillende manieren worden aangestuurd en aan externe systemen worden gekoppeld. Deze HMB meerpuntssluitingen hebben schuin lopende haken die kromme deuren iets recht kunnen trekken. De afgeronde voorplaten zorgen ervoor dat er geen vocht in de kop van de deur kan lopen.

HMB Serie 008 Meerpuntssluitingen

HMB Serie 008 Meerpuntssluitingen

500302-Haak

500302-Motorunit

 

 

 

 

 

 

 

HMB Serie 007 Meerpuntssluitingen Motortronic/Anti-Paniek

HMB Serie 007 Meerpuntssluitingen zijn uniek door de zeer ondiepe slotkasten en de sterke tandwiel verbinding. Deze Meerpuntssluitingen worden aangestuurd door een elektromotor en is voorzien van een Anti-Paniekfunctie, met deze Anti-Paniekfunctie kan de Meerpuntssluiting in geval van nood altijd geopend worden. De elektromotor kan op verschillende manieren worden aangestuurd en aan externe systemen worden gekoppeld. Deze HMB meerpuntssluitingen hebben schuin lopende haken die kromme deuren iets recht kunnen trekken. De afgeronde voorplaten zorgen ervoor dat er geen vocht in de kop van de deur kan lopen.

HMB Serie 007 Meerpuntssluitingen

HMB Serie 007 Meerpuntssluitingen

500298-Haak500298-Motorunit

HMB Meerpuntsluitingen Automatisch

HMB Meerpuntssluitingen met Automatische functie worden toegepast bij deuren die automatisch vergrendeld moeten worden na sluiten van de deur. Wanneer de deur dicht gedaan wordt slaan de onder- en bovenschoten uit, hierdoor wordt de deur direct op 3 punten gedicht. Na een omwenteling van de sleutel wordt ook de nachtschoot bediend en slaan de onder- en bovenschoot nog iets verder uit.

HMB Serie 009 Meerpuntssluitingen Automatic

HMB Serie 009 Meerpuntssluitingen

HMB Serie 009 Meerpuntssluitingen

500284-SchootHMB Serie 009 Meerpunts-sluitingen zijn uniek door de zeer ondiepe slotkasten. Deze meerpunts-sluitingen hebben een automatische functie welke de deur direct bij sluiten vergrendeld. Door een omwenteling van de sleutel worden de onder- en bovenschoten verder uit geslagen waarna ook de nachtschoot zich vergrendeld. De afgeronde voorplaten zorgen ervoor dat er geen vocht in de kop van de deur kan lopen.

HMB Serie 010 Meerpuntssluitingen Automatic/Anti-Paniek

HMB Serie 010 Meerpuntssluitingen

HMB Serie 010 Meerpuntssluitingen

500286-SchootHMB Serie 010 Meerpunts-sluitingen hebben een automatische functie welke de deur direct bij sluiten vergrendeld. De Anti- Paniekfunctie zorgt ervoor dat men altijd in nood de ruimte makkelijk kan verlaten. Door een omwenteling van de sleutel worden de onder- en bovenschoten verder uit geslagen waarna ook de nachtschoot zich vergrendeld. De afgeronde voorplaten zorgen ervoor dat er geen vocht in de kop van de deur kan lopen.

HMB Serie 011 Meerpuntssluitingen Automotortronic

HMB Serie 011 Meerpuntssluitingen zijn uniek door de zeer ondiepe slotkasten. Deze meerpuntssluitingen hebben een automatische functie welke de deur direct bij sluiten vergrendeld. Door een omwenteling van de sleutel worden de onder- en bovenschoten verder uit geslagen waarna ook de nachtschoot zich vergrendeld. De Meerpuntssluiting kan elektronisch worden ontgrendeld. Deze elektromotor kan op verschillende manieren worden aangestuurd en aan externe systemen worden gekoppeld. De afgeronde voorplaten zorgen ervoor dat er geen vocht in de kop van de deur kan lopen.

HMB Serie 011 Meerpuntssluitingen

HMB Serie 011 Meerpuntssluitingen

500288-Schoot500288-Motorunit

 

 

 

 

 

 

 

 

HMB Serie 012 Meerpuntssluitingen Automotortronic/Anti-Paniek

HMB Serie 012 Meerpuntssluitingen zijn uniek door de zeer ondiepe slotkasten. Deze meerpuntssluitingen hebben een automatische functie welke de deur direct bij sluiten vergrendeld. Door een omwenteling van de sleutel worden de onder- en bovenschoten verder uit geslagen waarna ook de nachtschoot zich vergrendeld. De Meerpuntssluiting kan elektronisch worden ontgrendeld, of vanuit de binnenzijde met behulp van de anti-paniekfunctie. Deze elektromotor kan op verschillende manieren worden aangestuurd en aan externe systemen worden gekoppeld. De afgeronde voorplaten zorgen ervoor dat er geen vocht in de kop van de deur kan lopen.

HMB Serie 012 Meerpuntssluitingen

HMB Serie 012 Meerpuntssluitingen

500258-Schoot500258-Motorunit